Asuntomessut 2019 Paja-aukion rivitalot

Kouvola, 2019

Rivitalokohde, jossa kolme asuntoa ja yhteinen saunarakennus. Sisustussuunnittelu, pintamateriaalivalinnat sekä suunnitelmien yhteensovitus arkkitehdin / rakennusurakoitsijan kanssa (uudiskohde). Irtokalustuksen projektinjohto sisältäen tarjouskilpailun toteutuksen ja tilausten teon sekä organisoinnin Asuntomessuille

Asuntomessut 2019 Paja-aukion rivitalot

Kohde nro 28. KOTIKOLMIO Kotikolmiossa asuvat äiti, isä ja teini-ikäinen tytär. Kotikolmiossa on vahvasti esillä kotimaisuus, ekologisuus ja luonto. Pääajatuksena, on että vuokralla perhe voi keskittyä vain elämiseen. Asumisen helppous on ihanaa. Eräs tuntematon on todennut:

”Elämä ei ole vuosia, viikkoja, tunteja. Vaan silmänräpäyksiä, iltaruskoja, aamukasteita, elettyjä, jaettuja hetkiä. Niissä mitataan kaikki se, millä todella on merkitystä”

Kohde nro 29. KOTIKAKSIKKO Kotikaksikon asunnossa asustaa isä ja poika. Pojan isä ja äiti ovat eronneet. Poika on isänsä luona vuoroviikoin. Tämä vuoroviikoin onkin asunnossa vahvasti esillä. Tämän asunnon hokemana: ”In dad we trust!”

Kohde nro 30. KOTIKOMPAKTI. Kompakti. Sitä on kotikompakti. Pienissä neliöissä (28m2) on kaikki mitä yksi ihminen tarvitsee. Mahtava huonekorkeus antaa tilantuntua. Vuokra-asuminen on joustava ja helppo vaihtoehto opiskelupaikan löydyttyä vieraalta paikkakunnalta.

Kohde nro 31. LÖYLYTUPA Erillinen saunarakennus taloyhtiön asukkaiden käyttöön.

Näiden kohteisen sisustuksien viimeistelyyn saan apua ihan mahtavalta naistiimiltä. Tämä naisyrittäjien tiimi tunnetaan nimellä PilkePartners. Olen saanut Pilkkeen partnereiksi minun vierelle, kuvataiteen huippuosaajan JenniEmilian, sisustus-, diy- ja askartelubloggaajan Satu Reitkarin, Rauharentola-blogin takaavarastojen ja roskalavojen elementit sisustustavaroiksi muuttavan trashdesignerin Sarianne Solion ja viherpuolen ammattilaisen Kukkakauppa Ruusupuun kauppiaan Sanna Toivosen