Palvelut

Suunnittelutoimisto Pilke Oy on vuodesta 2014 asti toiminut sisustus- ja tilasuunnittelun ammattilainen, joka on erikoistunut yritysten toimitilaratkaisuihin.

Colony Tapiola Lounge
Colony Leppävaara

Tilasuunnittelu tehdään aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Tilojen tehokas käyttö, käytännöllisyys ja toivottu budjetti ovat kuitenkin aina lähtökohta suunnittelulle.

Emme kuitenkaan ole pelkkä suunnittelutoimisto. Voimme tarjota asiakkaille suunnitelmien lisäksi myös avaimet-käteen palvelua, jossa hoidamme uusien tilojen suunnittelun lisäksi kilpailutukset, hankinnat, asennukset, projektinjohdon sekä muuton organisoinnin. Näin yritys voi keskittyä ydintoimintaansa säästäen aikaa ja rahaa. Avainsanoina työssä ovat käytännöllisyys, kustannustehokkuus ja helppous.

Teemme suunnittelua myös yksityisasiakkaille.
Koti on tilaustyötä omalle elämälle. Kodin tiloissa on tärkeää hallittu kokonaisilme, toimivuus ja viihtyisyys. Kodin tulisi olla asujansa näköinen. Arjessa huomaa kuinka tärkeitä oikeat materiaalivalinnat ja järkevät tilaratkaisut ovat. Onnistunut tilasuunnittelu ottaa neliöt käyttöön tehokkaasti, lisää asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa.

Tiina Heikari | Sisustusarkkitehti, SIO | Muotoilija (AMK)

Sisustusarkkitehtina tavoitteenani on ottaa haltuun tiloja. Olen rakentajasuvun kasvatti ja nähnyt alaa pienestä pitäen. Ympärilläni on vahvoja tekijöitä ja vankkaa osaamista. Tämä on tuonut minut siihen, että pystyn hoitamaan projekteja alusta loppuun asti.

Eräs yritysjohtaja totesi minulle kerran näin, lainaten Filosofi Senecaa: ”Ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: niihin jotka kulkevat edellä ja saavat jotain aikaan, ja niihin jotka kulkevat jäljessä ja arvostelevat.”

Haluan kuulua edellä kulkijoihin.

Tiina Heikari

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Vuoden alumni 2019

Toisten sanomaa

“Kun yhteistyötä aloitimme, en osannut ajatellakaan kuinka laajasti otit eri osa-alueita hoitaaksesi. Toit uusia, raikkaita ajatuksia ja teit päätösten tekemisen helpoksi esittelemällä hyvin valmistellut vaihtoehdot. Työskentelit tarkasti, suunnitelmallisesti ja sopivan oma-aloitteisesti pitäen koko ajan projektin ohjat käsissäsi.”

— Anu Jokinen, Mehiläinen

"Jotta lopputulos olisi täydellinen, tarvitsee tekijöiden olla oman alansa edelläkävijöitä. Meidän etuoikeus oli saada Suunnittelutoimisto Pilke mukaan toteuttamaan eräänlaista unelmaamme. Kumppani, Suunnittelutoimisto Pilke, on jopa ylittänyt odotuksemme. Se on hienoa ja yllättävää, kun kumppanin sitoutuminen ylittää jopa odotukset."

— Auvo Viiru, Toimitusjohtaja, Kouvolan Asunnot

"Suunnittelutoimisto Pilke oli kokonaisvastuussa toimistomme suunnittelusta. Tavoitteena oli saavuttaa konsernimme ilmeen mukainen kokonaisuus. Yhteistyö ja lopputulema ylitti kaikki odotuksemme. Voimme varauksetta suositella Suunnittelutoimisto Pilkettä."

— Ari Pöllänen, CFO, Lantmännen Agro Oy

"Käytimme Suunnittelutoimisto Pilkkeen palveluja useassa toimistotilan muutoksessa aina luonnossuunnittelusta kokonaisiin toteutuksiin. Projektit vaihteli pienistä tilamuutoksista aina yli 1000m2 toimistotilojen täydellisiin uudelleenrakentamisiin ja kalustamisiin. Aikataulut ja budjetit oli joka hankkeessa tiukkoja, mutta Pilke pysyi annetussa budjetissa ja aikataulussa joka projektissa. Suurimmissa projekteissamme Pilke hoiti koko tilamuutosprojektin koordinoinnin vuokralaistemme suuntaan avaimet käteen periaatteella ja palaute oli todella positiivista. Myös oman toimistomme sisustus on Tiinan suunnittelema ja toteuttama."

— Teemu Saxén, Avant Capital Partners Oy