Asuntomessut 2019 Aironneito

Kouvola, 2019

Kun astut tähän kotiin sisään sinut ottaa vastaan ihana lämpimän punainen tiiliseinä. Kohteen puhutuin väri tulee varmasti olemaan punainen.

Asuntomessut 2019 Aironneito

Punainen vallitsee alakerrassa tehostesävynä. Punaisen rinnalle on tässä kodissa nostettu myös ruskean eri sävyt. Kodissa on käytetty hyvin luonnollisia sävyjä ja materiaaleja. Suunnittelupöydälleni punainen väri löytyi perheen olemassa olevasta taulusta. Perheen monipuolista taidetta käytetään katseen vangitsijoina tiloissa. Tämä tulee olemaan kohteen yksi rikkaus.

Alakerrasta löytyvät olohuone, keittiö ja ruokailutila sekä lounge, jonka jatkeena kylpyhuone ja sauna. Myös kodinhoitohuone on sijoitettu alakertaan. Yläkerrasta saadaan pyykkikuilua pitkin tipautettua pyykit suoraan pesukoneen viereen. Yläkerrasta löytyvät kodin makuuhuoneet ja aulaan muodostuu kodin toinen olohuone. Lastenhuoneissa on käytetty pienten asukkaiden toivomia sävyjä. Vanhempien makuuhuoneeseen on luotu hotellimaista tunnelmaa.

Suunnittelu on edennyt askel askeleelta kohti perheen unelmaa. Suunnittelijana ajattelen, että koti on tilaustyötä omalle elämälle. Kodin tiloissa on tärkeää hallittu kokonaisilme, toimivuus ja viihtyisyys. Minusta tässä kohteessa kaikki nämä elementit ovat asettuneet paikoilleen. Hienostuneisuuden vastapainona ovat aitous ja rosoisuus.

Suunnittelijana halusin ehdottaa perheelle ekologista ja muokattavaa vaihtoehtoa irtokalustemaailmaan. Tähän löytyi yhteistyökumppaniksi upea Sasu´s playhouse ja Sarianne Solio. Kautta linjan kodin irtokalusteet ovat lämpimiä tummia, syviä ja intensiivisiä. Sasu´s Playhouse on toiminut tiikkikalusteiden maahantuojana vuodesta 2000. Kalusteet tehdään kierrätysteemalla. Hänen laajalta yhteistyöverkostolta onnistui yksilöllisetkin toiveet. Sarianne Solio puolestaan tekee kierrätysdesignia. Hänen designia on nähtävillä kodissa. Lisäksi Sarianne on ollut apunani stailauksessa ja kuvaamisessa.

Tervetuloa ihastumaan Airon Neidon tunnelmaan! Ja perheen ystäville tiedoksi - messuilla voitte jo ihastella tulevan syksyn rapujuhlien kattausta.