Y H T E Y S T I E D O T

SUUNNITTELUTOIMISTO PILKE OY

Postiosoite: Kasarminkatu 42, 45130 Kouvola

Käyntiosoite: Ilmarinkuja 3, 45100 Kouvola

Y-tunnus: 25991445

Tiina Henttonen
tiina.henttonen@suunnittelutoimistopilke.fi
040 729 0420

OTA YHTEYTTÄ

Muiden suusta

”Kun yhteistyötä aloitimme, en osannut ajatellakaan kuinka laajasti otit eri osa-alueita hoitaaksesi. Toit uusia, raikkaita ajatuksia ja teit päätösten tekemisen helpoksi esittelemällä hyvin valmistellut vaihtoehdot. Työskentelit tarkasti, suunnitelmallisesti ja sopivan oma-aloitteisesti pitäen koko ajan projektin ohjat käsissäsi.” - Anu Jokinen, Mehiläinen

”Olet määrätietoinen. Sinun asenne ja aina aurinkoinen ilmeesi, piristi päivää useasti ja töihin suhtautui aivan eri tavoin.” - J.P

”Toteutit sisustussuunnitelmat erinomaisesti ja jopa etuajassa ja keksit ratkaisuja/ideoita, joita en itse olisi koskaan tullut ajatelleeksi. Sovitit suunnitelmat tyylikkäästi yhteen ja sait kaiken näyttämään mun tyyliseltä.” -  J. S.

”Yhteistyö sujui todella hienosti. Osaat hienosti kuunnella asiakkaan toiveet ja selvästi ymmärrät ne. Osaat hienosti visualisoida sekä piirretyillä että tietokonepohjaisilla kuvilla suunnitelmasi. ” - I. W.

”Yhteistyö oli erittäin miellyttävää ja kaikesta kanssakäymisestä jäi tunne, että asiakasta jaksettiin kuunnella ja ymmärtää. Erityisesti mukavaa oli se tunne, ettet kotikäynnillä kiirehtinyt yhtään vaan jaksoit olla kärsivällisesti paikan päällä loppuun asti asiakasta kuunnellen. Prosessi kaikkiaan oli onnistunut ja työhön oltiin tyytyväisiä.” - J. T.